The Ren & Stimpy Show krijgt reboot bij Comedy Central

Comedy Central heeft groen licht gegeven voor een reboot van The Ren & Stimpy Show. De animatieserie voor volwassen was razend populair in de jaren negentig en staat bekend om zijn zwarte en grove humor. Deze aankondiging komt 25 jaar nadat de iconische serie zijn laatste aflevering in 1995 uitzond. President van ViacomCBS Entertainment & Youth Group, Chris McCarthy, zei in een verklaring:

“We are excited to reinvent this iconic franchise with a new creative team and our partners at the Nickelodeon Animation Studio. Ren & Stimpy joins our rapidly expanding roster of adult animation including South Park, Beavis and Butt-Head and Clone High as we continue to reimagine our treasure chest of beloved IP for new generations.”

De vernieuwde The Ren & Stimpy Show maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van het netwerk om nieuwe content te creëren voor op volwassenen gerichte animatie. Comedy Central was ook bezig met Mike Judge’s Beavis and Butt-Head revival en een Daria spin-off serie getiteld Jodie.

Nickelodeon lanceerde de originele Ren & Stimpy naast Rugrats en Doug in 1991. Het liep vijf seizoenen van 1991-1995. De serie draait om de psychotische chihuahua Ren en de niet al te snuggere kat Stimpy.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter