The Roads Not Taken trailer met Javier Bardem en Elle Fanning

Bleecker Street heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm van regisseur Sally Porter getiteld The Roads Not Taken, met in de hoofdrol de Academy Award-winnaar Javier Bardem (The Little Mermaid) en Elle Fanning (Maleficent). De film beleeft zijn wereldpremière op het 70e internationale filmfestival van Berlijn in februari en verschijnt in maart in de bioscoop. Bekijk de video hieronder.

The Roads Not Taken

The Roads Not Taken volgt een dag uit het leven van Leo (Javier Bardem) en zijn dochter Molly (Elle Fanning). De geestelijke gesteldheid van Leo zorgt ervoor dat ze voor diverse uitdagingen komen te staan en Molly moet moeite doen om haar vader bij te blijven. Terwijl ze zich een weg banen door New York City, krijgt Leo’s reis een hallucinerende kwaliteit terwijl hij door alternatieve levens zweeft die hij had kunnen leiden, waardoor Molly worstelt met haar eigen pad terwijl ze haar toekomst overdenkt.

De film bevat rollen voor Javier Bardem (No Country For Old Men, Eat Pray Love) als Leo en Elle Fanning (Maleficent) als Molly, Salma Hayek (Frida, The Eternals) als Dolores en Laura Linney (Kinsey, John Adams) als Rita.

The Roads Not Taken is geschreven en geregisseerd door Sally Potter (Orlando), die eerder met Fanning werkte aan de dramafilm Ginger & Rosa uit 2012. De film is een productie van BBC Films, HanWay Films, British Film Institute en Ingenious Media met Christopher Sheppard als producent.