The Rookie seizoen 3 vanaf 15 augustus op Videoland

The Rookie seizoen 3 is vanaf 15 augustus 2022 te zien op Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Rookie is een Amerikaanse politieserie, gemaakt voor ABC door Alexi Hawley. De serie volgt John Nolan, een man van in de veertig, die de oudste rookie wordt bij de politie van Los Angeles. De serie wordt geproduceerd door ABC Studios en Entertainment One. Het is gebaseerd op de echte politieofficier van Los Angeles, William Norcross, die in 2015 naar Los Angeles verhuisde en bij de afdeling kwam.

The Rookie seizoen 3 op Videoland

De serie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een ‘jonge’ politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O’Neil, Afton Williamson, Eric Winter, Mekia Cox, Shawn Ashmore.

The Rookie ging in première op 16 oktober 2018. Het tweede seizoen liep van 29 september 2019 tot 10 mei 2020. Het derde seizoen verscheen op 3 januari 2021. In mei 2021 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen. Momenteel is er al een vijfde seizoen in de maak, evenals de spin-off getiteld The Rookie: Feds over de door Niecy Nash gespeelde Simone Clark, een personage dat in seizoen 4 voor het eerst verschijnt.

The Rookie seizoen 3 is vanaf 15 augustus 2022 te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter