The Santa Clauses vanaf 16 november op Disney Plus

Disney Plus heeft op de D23 Expo aangekondigd dat The Santa Clauses – een serie-revival van de geliefde Santa Clause filmfranchise met in de hoofdrol Tim Allen – op woensdag 16 november in première gaat met de eerste twee afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

De serie zal Scott Calvin volgen terwijl hij probeert de juiste persoon te vinden om de mantel van de Kerstman op zich te nemen. Fans zagen Allen’s Scott voor het laatst in de film uit 2006 met de titel The Santa Clause 3: The Escape Clause, waar Jack Frost (Martin Short) hem misleidt om zijn positie als Santa Clause op te geven.

The Santa Clauses

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

The Santa Clauses

In de Disney Plus serie staat Scott Calvin op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert hij zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. Hij begint de controle te verliezen in zijn taken als Kerstman, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

Tim Allen en Elizabeth Mitchell keren terug als Scott en Carol Calvin. Daarnaast bestaat de cast uit David Krumholtz als Bernard en franchise-nieuwkomer Kal Penn.

Het is afkomstig van uitvoerend producent en showrunner Jack Burditt, die bekend staat om zijn werk in hitshows zoals 30 Rock, Modern Family en Frasier. Naast de hoofdrol, zal de Toy Story-acteur ook uitvoerend produceren.

The Santa Clauses is een productie van 20th Television. Uitvoerende producenten zijn Kevin Hench, Richard Baker en Rick Messina.

De kersttrilogie begon met de film uit 1994 waarin Scott Calvin de gevolmachtigde van de Kerstman was, compleet met een uitdijende taille, roze wangen en sneeuwwitte snorharen. Hij hernam de rol in twee sequels, The Santa Clause 2 uit 2002 en The Santa Clause 3: The Escape Clause uit 2006. De franchise was een kassucces met een gecombineerde wereldwijde bruto van meer dan $ 470 miljoen.

The Santa Clauses is vanaf 16 november te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter