The Searchers kondigt First Cow aan

Onder de vlag van de ‘Previously Unreleased’ selecteert Eye Filmmuseum een bijzondere selectie aan films. Films die wel te zien waren op prominente festivals in binnen-en buitenland, maar die de Nederlandse bioscopen niet wisten te bereiken. First Cow is één van de films die vanaf 17 juni in Amsterdam exclusief in de Filmhallen en Eye zal draaien gedurende één week en ook landelijk te zal zien zijn in theaters. Bekijk hieronder de trailer.

First Cow

In het Oregon van 1820 ontmoet Otis ‘Cookie’ Figowitz, een timide kok op tocht door het land, King-Lu, een Chinese immigrant op de vlucht na het plegen van een moord. De eerste koe in de wijde omtrek biedt hen een uitweg uit hun zwervende bestaan: ‘s nachts trekken ze erop uit om haar stiekem te melken en gebruikt Cookie de melk om ongekende lekkernijen te creëren. Het duo weet al snel een bloeiende handel op te zetten, en hun dromen lijken werkelijkheid te gaan worden.

Kelly Reichardt presenteert met First Cow een subtiel verhaal over vriendschap en ondernemerschap, en laat op bedachtzame en verfrissende wijze zien hoe divers een western-verhaal er uit kan zien.

De cast bestaat uit namen als John Magaro, Orion Lee, Toby Jones, Ewen Bremner , Scott Shepherd, Gary Farmer, Lily Gladstone.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter