The Sinner seizoen 3 vanaf 19 juni op Netflix

Het derde seizoen van de anthologieserie The Sinner, met Matt Bomer (White Collar) en Bill Pullman (Independence Day, The Equalizer 2), verschijnt in juni op Netflix.

The Sinner seizoen 3

The Sinner seizoen 3 volgt Detective Harry Ambrose (Pullman) terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in de staat New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in het gevaarlijkste en verontrustendste zaak van zijn carrière trekt. Bomer speelt Jamie, een inwoner van Dorchester en aanstaande vader die bij Ambrose op zoek gaat naar ondersteuning in de nasleep van een ongeluk.

Het eerste seizoen van The Sinner, dat zich afspeelde rond een vrouw in een klein stadje die een man vermoordt en naar de gevangenis gaat, was een relatief grote hit voor het netwerk. De serie kreeg twee Golden Globe-nominaties voor beste miniserie en beste actrice voor Jessica Biel.

Het tweede seizoen bevat de terugkeer van rechercheur Harry Ambrose terwijl hij terugkeert naar zijn woonplaats om de moord op een echtpaar door hun 11-jarige zoon te onderzoeken. Terwijl hij probeert te achterhalen waarom de jongen zo’n misdaad begaat, wordt het duidelijk dat de stad enkele zeer duistere geheimen verbergt. Terwijl hij probeert deze geheimen aan het licht te brengen, ontmoet hij ook Vera (Carrie Coon), die misschien de sleutel zou kunnen zijn om alles te begrijpen.

The Sinner seizoen 3 is vanaf 19 juni 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter