The Tender Bar vanaf 7 januari op Prime Video

Amazon Studios zal The Tender Bar wereldwijd uitbrengen op Prime Video op 7 januari 2022. De film is geregisseerd door George Clooney. Bekijk hieronder de trailer.

The Tender Bar trailer

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren. De vastberaden moeder van de jongen (Rabe) worstelt om haar zoon kansen te bieden die haar ontzegd zijn. Zij wil het vervallen huis van haar  vader (Christopher Lloyd) verlaten. In de tussentijd begint J.R. zijn romantische en professionele dromen moedig, zij het niet altijd even gracieus, na te jagen.

De regie van de film ligt bij George Clooney (vooral bekend als acteur) en het scenario is geschreven door William Monahan, welke eerder al een Oscar woon voor zijn script voor The Departed. Hij liet zich dit keer inspireren door een memoir van J.R. Moehringer The Tender Bar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, Christopher Lloyd en nieuwkomer Daniel Ranieri.

Vanaf 7 januari 2022 is The Tender Bar via Amazon Prime Video te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter