The Tomb Raider waarschijnlijk in 2017

Deze week werd bekend dat Warner Bros. Pictures de datum 6 oktober 2017 vrij had gemaakt voor een nog titelloze blockbuster. Volgens bronnen gaat het om de Tomb Raider-reboot, met de werktitel The Tomb Raider. Warner Bros. heeft een maand geleden de domeinnaam www.thetombraidermovie.com geregistreerd.

Een paar weken geleden kwam het gerucht dat Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakensgevraagd was voor de nieuwe Tomb Raider reboot. Ze is de komende maanden nog bezig met de opnames van Star Wars: Epusode VIII. Regisseur Roar Utaugh (The Wave) is gevraagd voor de film met een scenario van de hand van Geneva Robertson-Dworet. Uthaug sprak eerder met IGN en vertelde dat de film het ontstaan van het personage zal behandelen, evenals het spel uit 2013.

Tomb Raider begon in 1996 als een computerspel en is uitgegroeid tot de meest succesvolle game franchise tot op heden. De eerste keer dat deze succesvolle game verfilmd werd speelde Angelina Jolie de hoofdrol. Lara Croft: Tomb Raideren Lara Croft: Tomb Raider – Cradle of Life brachten wereldwijd ongeveer $435 miljoen op.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter