The Trip vanaf 15 oktober op Netflix

De horrorkomedie The Trip is vanaf 15 oktober op Netflix. Nou, dat liep snel uit de hand. Het huwelijk van Lars en Lisa heeft betere tijden gekend. Maar een weekendtrip naar de familiehut in het bos biedt hen allebei de kans om een ​​frisse start te maken. Zodra de ander dood is. Bekijk hieronder alvast de trailer.

The Trip op Netflix

Lars (Aksel Hennie) en Lisa (Noomi Rapace) hebben veel van de liefde verloren die hen in de eerste plaats samenbracht. Nu worstelen ze om hun huwelijk en hun ambities in stand te houden. Lars’ carrière als regisseur is vastgelopen in soapseries en Lisa heeft al jaren geen rol meer gespeeld. Lars voelt zich genegeerd, vermoedt dat hij wordt bedrogen en heeft het financieel moeilijk. Lisa vindt Lars een verwende, egocentrische lafaard. Niets aan hun leven liep zoals ze hadden gedacht – hun huwelijk allerminst. Een weekendje weg naar het familiehuisje in het bos lijkt hen dus allebei een kans te bieden om van de ander af te komen. Permanent.

De hoofdrollen worden gespeeld door Noomi Rapace, Aksel Hennie, Atle Antonsen.

Tommy Wirkola (Dead Snow) regisseerde de gewelddadige komedie op basis van een scenario door Nick Ball, John Niven, Tommy Wirkola.

The Trip verschijnt 15 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter