The Walking Dead: David Morrissey over The Governor

The Walking Dead is een Amerikaanse tv serie over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies. De serie volgt een groep mensen die proberen te overleven in extreme omstandigheden en op zoek zijn naar een veilige plaats waar ze beschermd zijn tegen de zombies. The Walking Dead ging in 2010 van start en is recentelijk begonnen aan het vierde seizoen. Acteur David Morrissey spreekt nu over de toekomst van The Governor in seizoen 4.

We wisten dat The Governor niet te zien zou zijn aan het begin van seizoen 4 van The Walking Dead. Bedenker van The Walking Dead, Robert Kirkman, vertelde dat The Governor dit jaar toch een belangrijke plaats zal innemen. Vorige week maakte hij zijn terugkeer aan het einde van de aflevering. Volgens Morrissey heeft de afwezigheid van zijn personage in de serie er voor gezorgd dat hij genoeg tijd had om na te denken over wie hij is in de wereld en dat hij nog steeds onopgeloste zaken heeft:

“I think The Governor’s got a lot of stuff to sort out. I think what’s interesting about the Governor is he does explore all aspects of himself and I think at the end of last season we saw somebody who is surprised by his own violence inside of himself. This season is about him coming to terms with that. How he comes to terms with that is a new question. You’ll have to wait and see.”

Het vierde seizoen van The Walking Dead blijft de personages en hun leven volgen terwijl ze zich in die gevangenis bevinden. Maar er zullen nog grote veranderingen plaatsvinden in de toekomst. De serie heeft in de hoofdrollen Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Emily Kinney, Scott Wilson, Danai Gurira en David Morrissey.