The Walking Dead seizoen 11 deel 2 vanaf 21 februari op Disney Plus en FOX

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 is vanaf 21 februari 2022 te zien in Nederland op Disney Plus én FOX. Het eerste deel van het elfde seizoen van The Walking Dead eindigde met een grote cliffhanger. Fans kunnen nu bijna zien hoe het gaat aflopen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Walking Dead zal eindigen in 2022. Dit betekent echter niet het einde van de Walking Dead-franchise. Zo lopen er nu verschillende spin-offs. Ook komt er nog een nieuwe spin-off serie over Daryl en Carol, die in 2023 van start gaat.

The Walking Dead seizoen 11 deel 2

The Walking Dead seizoen 11 deel 2

The Walking Dead is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk kregen gemeenschappen gestalte. Ze vochten en overleefden, bloeiden en er ontstond een nieuwe generatie.

In seizoen 11 moet de groep overlevenden Alexandria opnieuw van de grond af opbouwen, waar de groep van Ezekiel nieuwe bondgenoten probeert te vinden in de Commonwealth. Ook lijkt het erop dat er een nieuwe groep schurken aanbelt bij de overlevenden, genaamd de Reapers. We weten al wat we van de eerste twee afleveringen kunnen verwachten. Zo gaat de groep op een gevaarlijke missie om te zoeken naar voedsel, waar ze al snel vast komen te zitten in een metrotunnel. Ondertussen daagt Yumiko het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die de levens van Eugen, Ezekiel en Princess bedreigt.

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross MarquandKhary Payton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan HurstSamantha MortonCallan McAuliffeAvi NashEleanor MatsuuraCooper AndrewsNadia HilkerCailey Fleming, Cassady McClincyLauren Ridloff, Thora BirchKevin Carol, Lauren Cohan.

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 is vanaf 21 februari 2022 te zien op Disney Plus én elke maandag om 22.00 uur op FOX.

Disney Plus

Klik hier of hieronder op de banner om The King’s Man te zien, of neem een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter