The White Lotus vanaf 12 juli bij Ziggo Movies & Series XL

Deze nieuwe HBO mini-serie The White Lotus van Mike White, (Enlightened) is te zien vanaf 12 juli via Movies & Series XL. Veeleisende resortmanager Armond en nuchtere spa-manager Belinda ontvangen hun bijzondere gasten in The White Lotus, een exclusief Hawaiiaans resort. De aankomende serie heeft een ensemblecast waaronder Connie BrittonAlexandra DaddarioSteve ZahnJennifer Coolidge.

The White Lotus is in Nederland wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series XL, waarbij de zes afleveringen telkens een dag na de Amerikaanse première aan het aanbod worden toegevoegd. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The White Lotus bij Ziggo Movies & Series XL

Een sociale satire die zich afspeelt in een exclusief Hawaiiaans resort, The White Lotus volgt de vakanties van verschillende hotelgasten gedurende een week terwijl ze ontspannen en verjongen in het paradijs. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een donkerdere complexiteit naar voren in deze beeldschone reizigers, de vrolijke medewerkers van het hotel en de idyllische omgeving zelf.

In de serie zijn er rollen voor Murray Bartlett, Connie Britton, Natasha Rothwell, Steve Zahn, Sydney Sweeney, Brittany O’Grady, Jake Lacy, Alexandra Daddario, Molly Shannon, Jennifer Coolidge en Fred Hechinger.

The White Lotus is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Mike White (Enlightened). Het is uitvoerend geproduceerd door White, David Bernard en Nick Hall.

The White Lotus is vanaf 12 juli te zien bij Ziggo Movies & Series XL.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter