The Worst Person in the World vanaf 10 februari in de bioscoop

The Worst Person in the World is een komisch drama van Joachim Trier (Oslo, 31. August), waarin we in 12 hoofdstukken meegenomen worden in het onstuimige liefdesleven van de dertiger Julie (Renate Reinsve). De film draait vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop.

The Worst Person in the World

The Worst Person in the World

Julie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.

De regie is in handen van Joachim Trier op basis van een scenario dat hij schreef met Eskil Vogt. Na Reprise (2006) en Oslo, 31. August (2011) wordt The Worst Person in the World ook gezien als laatste deel van Trier’s Oslotrilogie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum.

The Worst Person in the World is geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival 2021. Actrice Renate Reinsve won er de Palm voor Beste Actrice.

De film draait vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter