Thriller film Hypnotic verschijnt 27 oktober op Netflix

De film Hypnotic verschijnt 27 oktober op Netflix. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken. Een jonge vrouw op zoek naar zelfverbetering roept de hulp in van een gerenommeerde hypnotiseur. Maar na een handvol intense sessies ontdekt ze al snel onverwachte en dodelijke gevolgen. De hoofdrol in Hypnotic wordt gespeeld door Kate Siegel, die regelmatig te zien is in het werk van haar echtgenoot Mike Flanagan (Oculus, Hush, The Haunting of Hill House en Midnight Mass).

Hypnotic Netflix

Hypnotic op Netflix

In de thriller wordt de radeloze Jenn geplaagd door allerlei trauma’s, waarna ze therapeut Colin Meade inschakelt om haar te helpen via hypnose. Na een aantal intense sessies raakt ze echter verzeild in een extreem gevaarlijk spelletje, waar ze met hulp van een detective weer uit moet zien te komen, voordat er een dodelijke wending volgt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kate Siegel, Jason O’Mara, Dulé Hill.

Hypnotic komt van regisseurs Suzanne Coote en Matt Angel. Het script wordt geschreven door Richard D’Ovidio, die ook meeschreef aan The Blacklist.

Hypnotic verschijnt 27 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter