ThrillFlix.com vanaf nu ook beschikbaar in de VS, Canada & het VK

Het nieuwe video-on-demand platform voor onafhankelijke films, ThrillFlix.com, opgericht door filmregisseur Johan Vandewoestijne (aka James Desert), acteur Anton Zwijsen en DoP Luc de Buck, is vanaf nu beschikbaar in de Verenigde Staten, in Canada en in het Verenigd Koninkrijk.

ThrillFlix heeft een nieuwe deal onderhandeld met het Amerikaanse SGL Entertainment. Vanaf nu zal het grootste deel van de ThrillFlix catalogus ook te streamen zijn in Noord Amerika. De nieuwe streamingdienst had voor heel wat films al wereldrechten, maar wilde pas opengaan in de VS wanneer ook echt een serieus aantal films kon worden aangeboden aan de kijkers. Immers, de slogan luidt “More Movies Than You Can Handle”, ofwel “Meer films dan je aankan”. Met deze nieuwe filmdeal is dat moment aangebroken.

Het goede nieuws voor de Europese abonnees is dat de prijs gedaald is van €6,99 naar $6,99, aangezien wereldwijd dezelfde prijs gehanteerd wordt. Je betaalt dan iets minder in Euro’s; dat wordt vanzelf omgezet bij de betaling. Iedereen kan de dienst nog steeds 7 dagen gratis proberen, dat blijft. Goed nieuws voor iedereen dus! Er is ook een extra betaalmethode bijgekomen: klanten kunnen vanaf nu met Paypal betalen! Er was namelijk veel vraag gekomen naar andere betaalmethoden dan alleen credit card.

Maandelijks zullen films van alle genres, waaronder ook veel classics, worden toegevoegd aan het platform. Het zijn films van zowel Amerikaanse, Europese als Aziatische komaf. ThrillFlix streamt films van comedy tot western, van thriller tot classic en van horror tot Sci- Fi. Geen kortfilms, gore en extreme cult- en undergroundfilms. De meeste films zijn inmiddels voorzien van Nederlandse ondertiteling!

Lees hier ook onze recensie over het video-on-demand platform door Martijn Pijnenburg!

Meer informatie kun je vinden op https://thrillflix.com