Through My Window vanaf 4 februari op Netflix

De romantische film Through My Window (originele titel A través de mi ventana) is vanaf 4 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer. Raquel is al heel lang verliefd op haar knappe buurman Ares, die ze in het geheim in de gaten houdt maar nooit heeft gesproken. Kan ze ervoor zorgen dat Ares verliefd op haar wordt?

Through My Window

Through My Window

Tiener Raquel (Clara Galle), is al sinds mensenheugenis verliefd op haar buurman Ares (Julio Peña). Raquel is vastbesloten hem verliefd op haar te laten worden, maar daar heeft Ares niet zoveel zin in. Desondanks blijft Raquel geobsedeerd en lijkt ze uiteindelijk toch haar zin te gaan krijgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Julio Peña, Clara Galle, Eric Masip, Hugo Arbues, Guillermo Lasheras, Natalia Azahara.

Through My Window is een Spaanse romantische tienerfilm geregisseerd door Marçal Forés. Het is een bewerking van de gelijknamige roman van Ariana Godoy.

Through My Window is vanaf 4 februari 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter