Tijdelijke aanbieding Discovery Plus | €0,33 per maand

Streamingdienst Discovery Plus (discovery+) is het nieuwe video on demand-platform van Discovery (voorheen met de naam Dplay). De dienst is al vanaf januari 2021 beschikbaar in Nederland voor de prijs van €3.99 per maand, maar daar komt nu een tijdelijke aanbieding voor in de plaats. Je kunt nu namelijk 3 maanden voor 1 euro naar de streamingdienst kijken. Dat komt omgerekend neer op €0.33 per maand. De aanbieding loopt af op 28 februari 2021. Kijk hier voor meer informatie.

Discovery Plus aanbod

Het nieuwe wereldwijde video-on-demand platform discovery+ is dé plek voor real-life entertainment. Je kijkt Originals en de beste internationale series van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC natuurseries, maar ook populaire series van eigen bodem zoals Bevallen met Bobbi en Fitness Diaries.

Of je nou mee wilt zoeken naar goud in Gold Rush, urenlang de mooiste natuurdocumentaires wilt bekijken, mee wilt leven met de bruiden en hun entourage in Say Yes To The Dress, geheimen wilt ontrafelen, of woon- of kookinspiratie wilt opdoen, bij discovery+ ben je aan het juiste adres. Want of je passie nu ligt bij turbo, food, crime, medical, family of science & tech… op discovery+ vind je alles on demand wat jij wilt, wanneer jij wilt en waar jij wilt.

De streamingdienst produceert ook eigen Original programma’s, waaronder Sex Tape met Bobbi Eden, de documentaire What Killed Maradona? en Storming The Capitol: The Inside Story.

Op discovery+ vind je discovery+ Originals en de volledige seizoenen van je lievelingsseries. Daar bekijk je de programmering zeven dagen terug of vooruit voordat deze op tv komt. Dagelijks wordt het aanbod aan series en documentaires uitgebreid met tientallen nieuwe programma’s en series, maar ook met klassiekers die niet meer op tv te zien zijn.

discovery+ kijk je via je smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV apps.

Waarom is Dplay Discovery Plus geworden?

Discovery is al sinds 2019 aanwezig op de video-on-demand markt, maar dan met de streamingsdienst Dplay. Doordat Dplay nu is overgenomen door Discovery Inc is de naam veranderd in Discovery Plus. Discovery Inc is een Amerikaanse onderneming die zich bezig houdt met media en entertainment.

Wat kost een abonnement op Discovery Plus normaal?

Voor een maandabonnement op Discovery+ betaal je normaal €3.99 per maand (totaal €47.88 per jaar). De proefperiode van deze streamingdienst is 7 dagen, waarna je elke maand je abonnement kunt opzeggen.

Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement op Discovery Plus. Dan zijn de kosten €39.99 per jaar (€3.33 per maand). Hiermee betaal je dus 16% minder op jaarbasis dan wanneer je kiest voor een maandabonnement.

De Discovery Plus actie 3 maanden voor 1 euro loopt af op 28 februari 2021. Kijk hier voor meer informatie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter