Tin Star seizoen 3 krijgt releasedatum

Sky Atlantic-drama heeft de releasedatum bekend gemaakt voor Tin Star seizoen 3, nu getiteld Tin Star: Liverpool. Vanaf donderdag 10 december 2020 is het allerlaatste seizoen te zien bij Sky Atlantic. Het derde seizoen is ook meteen het laatste voor de reeks. Het zal uit zes afleveringen bestaan en zich afspelen in en rond de Engelse stad Liverpool.

Tin Star seizoen 3

Tin Star is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic, gemaakt door Rowan Joffé. De serie ging in première op 7 september 2017 en werd op 29 september internationaal beschikbaar op Amazon Video. Seizoen 2 ging in première op 24 januari 2019.

Tin Star speelt zich af in een bergdorp in Canada, waar de opening van een olieraffinaderij, geleid door de mysterieuze Mevrouw Bradshaw, er voor zorgt dat het kleine dorp te maken krijgt met een wereld van drugsdealers, prostitutie en georganiseerde misdaad. Politieagent Jim Worth is uit op wraak na de moord op één van zijn familieleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tim Roth, Genevieve O’Reilly, Abigail Lawrie, Oliver Coopersmith en Christina Hendricks. Naast hen spelen ook Ian Hart, Tanya Moodie, Kerrie Hayes en Joanne Whalley een rol in het allerlaatste seizoen.

Vanaf donderdag 10 december 2020 is het derde en allerlaatste seizoen te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter