Titanic vanaf 13 augustus te zien op Disney Plus Star

De film Titanic is vanaf 13 augustus te zien op Disney Plus Star. Het is James Camerons Oscarwinnende drama over een onmogelijke liefde op een schip dat onmogelijk zou kunnen zinken. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.

Titanic op Disney Plus Star

Het is onmogelijk om de Titanic te laten zinken, beloven de bouwers. Twee van de reizigers op het schip zijn Rose en Jack. Ze zijn geliefden, maar hun liefde is onmogelijk. Want de rijke Rose reist eersteklas met haar onsympathieke verloofde Cal en Jack is een armoedzaaier in de derde klas. Een kleiharde strijd tussen Jack en Cal brandt los, en wanneer het schip zinkt wordt het een strijd op leven en dood. Titanic heeft menigeen tot tranen bewogen, won elf Oscars – waaronder die voor beste film en die voor beste regisseur – en maakte van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet sterren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, David Warner, Bill Paxton, Gloria Stuart.

De film is geregisseerd door James Cameron op basis van een scenario dat hij zelf schreef. Titanic verscheen in 1997 en werd geproduceerd door 20th Century Fox, Paramount Pictures en Spyglass Entertainment.

Titanic is vanaf 13 augustus te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter