Trailer voor Sharknado: The 4th Awakens

Sharknado 4 oftewel Sharknado: The 4th Awakens zal uitgezonden worden op zondag 31 juli op Syfy. De subtitel The 4th Awakens is gebaseerd op Star Wars: The Force Awakens. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Sharknado: The 4th Awakens

Er is vijf jaar verstreken. Er hangt geen vuiltje aan de lucht en Fin, zijn familie en de kosmos hebben geen sharknado’s meer te verduren gehad. Maar dat staat op het punt te veranderen. Het fenomeen begint zich wederom voor te doen en sharknado’s komen op de meest onverwachte plaatsen en manieren tevoorschijn. Fin zal opnieuw aan de bak moeten om de rondvliegende haaien aan te pakken.

Ian Ziering (Sharknado 1-3) keert terug als Fin en zal bijgestaan worden door Tara Reid, David Hasselhoff en Ryan Newman. Aan de cast worden Gary Busey, Tommy Davidson, Imani Hakim, Cody Linley, Masiela Lusha en Cheryl Tiegs toegevoegd.

Sharknado: The 4th Awakens is een sci-fi comedy rampenfilm en het vierde deel in de Sharknado-filmreeks, na Sharknado, Sharknado 2: The Second One en Sharknado 3: Oh Hell No!.

Sharknado: The 4th Awakens zal geregisseerd worden door Anthony C. Ferrante op basis van een script van Thunder Levin.



VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter