Titel onthult voor Hotel Transsylvanië 4

De titel van de nieuwe Hotel Transsylvanië 4 film van Sony Pictures Animation is bekend. Het vierde deel uit de populaire animatiefilmreeks heet Hotel Transsylvanië op zijn Kop (originele titel Hotel Transylvania: Transformania). Na het succes van de vorige drie films kon een vierde film niet uitblijven:

“Each Hotel Transylvania movie has been leggier than the last in terms of post-debut domestic box office muscle. Not even John Wick can boast that particular benchmark.”

Hotel Transsylvanië 4

In de originele versie keren Andy Samberg en Selena Gomez beiden terug om hun rollen in de Dracula-familie weer op te pakken. Daarnaast zijn ook Brian Hull, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi en David Spade te horen. De Nederlandse stemmencast van Hotel Transsylvanië op zijn Kop is nog niet bekend.

Hotel Transsylvanië op zijn Kop is geschreven door Genndy Tartakovsky (die de eerste drie films heeft geregisseerd) en wordt geregisseerd door Jennifer Kluska en Derek Drymon.

De nieuwe film volgt op Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation uit 2018, de tot op heden financieel succesvolste deel in de reeks.

Het vierde en laatste deel van de Hotel Transsylvanië franchise is binnenkort in de Nederlandse bioscopen te zien, in de originele en Nederlands gesproken versie. De releasedatum is iets naar voren gehaald en deze staat nu gepland voor 4 augustus 2021.

In de tussentijd kun je genieten van de nieuwe korte film Monster Pets: A Hotel Transylvania Short. Maak kennis met de monsterlijk schattige huisdieren van Hotel Transsylvanië. Bekijk de video hieronder.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter