Titel onthult voor The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Warner Bros. en New Line Cinema hebben de officiële titel voor The Conjuring 3 onthuld als The Conjuring: The Devil Made Me Do It! Deze derde film in de serie van het Conjuring Universe gaat op 11 september 2020 in première.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It onthult een huiveringwekkend verhaal van terreur, moord en onbekend kwaad dat zelfs ervaren paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren schokte. Een van de meest sensationele gevallen uit hun bestanden, het begint met een gevecht voor de ziel van een jongen en neemt ze verder dan alles wat ze ooit eerder hadden gezien, om de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis te markeren dat een moordverdachte beweerde demonische te zijn als verdediging.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als Ed en Lorraine Warren, onder regie van Michael Chaves. De film heeft ook rollen voor Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It werd geproduceerd door James Wan en Peter Safran, die hebben meegewerkt aan alle Conjuring Universe-films. Chaves (The Curse of La Llorona) regisseerde op basis van een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman), verhaal door James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick. Als uitvoerende producenten dienden Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott en Michelle Morrissey.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is de zevende film in het Conjuring Universe, de grootste horrorfranchise in de geschiedenis, die wereldwijd meer dan $ 1,8 miljard heeft opgebracht. Het bevat de eerste twee The Conjuring films, evenals Annabelle en Annabelle: Creation, The Nun en Annabelle Comes Home.