Tom Holland onthult Spider-Man 3 titel | Spider-Man: No Way Home

Na het speculeren over verschillende titels, heeft Marvel Studios op Twitter de officiële titel voor de derde Spider-Man-film onthuld. De film heeft officieel Spider-Man: No Way Home. In de video is Tom Holland aan het praten is met Zendaya en Jacob Batalon over de valse titels die zijn onthuld. Ze lopen langs een bord met andere overwogen titels. De aankondigingsvideo kan hieronder worden bekeken!

Spider-Man: No Way Home

Tom Holland keert terug voor Spider-Man: No Way Home als de muurcrawler, die het opneemt tegen Jamie Foxx‘ Electro. Gezien het einde van Far From Home staat echter ook een willekeurig aantal van zijn schurkengalerij te popelen om te vechten. De derde film van Spider-Man in het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ en Jacob Batalon als Ned Leeds. Tevens zal Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange ook in de film verschijnen.

Hoewel de meeste cast van de originele serie terugkomt voor de threequel, vervaagt de casting van Foxx de lijnen tussen de drie franchises van Sony verder. In de vorige film verscheen J.K. Simmons al als J. Jonah Jameson, die we kennen uit de trilogie van Sam Raimi.

Na de toevoeging van Jamie Foxx zijn er veel castinggeruchten de ronde gedaan, waaronder de mogelijke betrokkenheid van een andere Spider-Man-slechterik Alfred Molina‘s Doctor Octopus, en vooral de potentiële terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar de Spider-Verse. Daarnaast zou Kirsten Dunst ook terugkeren als Mary Jane Watson. Het meest recente castinggerucht was dat Charlie Cox naar verluidt heeft getekend om zijn als Daredevil opnieuw te spelen.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op 17 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter