Tom Sizemore in trailer haaienfilm Megalodon Rising

Onlangs verscheen er een trailer voor de bizarre haaienfilm Megalodon Rising. Hierin is te zien hoe acteur Tom Sizemore de strijd aangaat met een reusachtige haai.

Megalodon Rising trailer

Bij het horen van de titel Megalodon Rising zou je misschien denken aan een vervolg op The Meg met Jason Statham, maar dat is niet het geval. Het gaat hier om een foute B-film van productiemaatschappij The Asylum. Dit bedrijf is berucht vanwege het maken van allerlei matige low-budget films, waar blijkbaar toch een doelgroep voor is. Mocht deze beschrijving jou niet afschrikken dan kun je hieronder de trailer bekijken:

Megalodon Rising gaat over een reusachtige haai waar het leger mee moet proberen te dealen. De regie van de film ligt bij Brian Nowak en het script komt van Andrea Ruth.

Tom Sizemore

Het opvallendste castlid van Megalodon Rising is Tom Sizemore, bekend van succesvolle films als Saving Private Ryan en Heat. Ook zijn er rollen voor Wynter Eddins en O’Shay Neal.

Megalodon Rising

Megalodon Rising is sinds vandaag in enkele Amerikaanse bioscopen te zien. In Nederland zal de film waarschijnlijk op VOD, DVD en Blu-ray verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter