Topher Grace maakt Star Wars: Always super trailer voor de volledige Star Wars-saga

Acteur Topher Grace (That ’70’s Show) heeft samen met Jeff Yorkes een super trailer gemaakt voor de volledige Star Wars-saga. Het duo is fan van de franchise en Yorkes specialiseert zich als editor in het maken van filmtrailers. De trailer is hieronder te bekijken.

Grace vroeg zich af: wat als alle bestaande Star Wars-films één film waren? Hoe zou de trailer er dan uitzien? Het resultaat is de trailer voor een film die het duo Star Wars: Always heeft genoemd. De trailer bevat beelden van de afgelopen tien films die verschenen en zetten de franchise neer als een verhaal dat meerdere generaties beslaat.

In december brengt Star Wars: Episode IX een einde aan de Skywalker-saga. De eerder bevestigde castleden zijn Daisy RidleyJohn BoyegaOscar IsaacAdam DriverLupita Nyong’oDomhnall GleesonKelly Marie TranJoonas Suotamo en Billie Lourd. Nieuwkomers zijn Naomi AckieRichard E. GrantDominic Monaghan, Matt Smith en Keri Russell. De veteranen die in Episode IX zullen verschijnen zijn Mark HamillAnthony Daniels en Billy Dee Williams, wie terugkeert als Lando Calrissian. Carrie Fisher zullen we terug zien in de rol van Leia Organa dankzij ongebruikte beelden uit The Force Awakens.