Trailer psychologische thriller The 9th Life of Louis Drax

Lionsgate heeft de eerste trailer vrijgegeven van The 9th Life of Louis Drax, een nieuwe psychologische thriller van regisseur Alexandre Aja (Piranha 3D, Horns). De film is een adaptatie van Liz Jensen‘s bestseller.

[youtube NTX29bZLsew]Trailer psychologische thriller The 9th Life of Louis Drax P1070551.RW2 P1100952.RW2The 9th Life of Louis Drax gaat over een jongen die op z’n negende verjaardag van een klif valt en in een coma belandt. Terwijl de politie de oorzaak van het ongeluk probeert te achterhalen en de gewelddadige vader probeert op te sporen, gebruikt neuroloog Allan Pascal onorthodoxe technieken om in het hoofd van Louis te kijken. Dit was overigens niet de eerste keer dat Louis aan de dood ontsnapte; acht keer eerder al wist hij een dodelijk ongeluk na te vertellen. Allan wil erachter komen hoe dit mogelijk is en raakt meer en meer verstrikt in het mysterie, en alsof dat nog niet goed genoeg was wordt hij ook nog eens verliefd op Louis’ moeder Natalie.

De hoofdrollen zijn voor Jamie Dornan, Aaron Paul, Aiden Longworth, Sarah Gadon, Oliver Platt, Molly Parker en Barbara Hershey. The 9th Life of Louis Drax is te zien vanaf 2 september.