Trailer voor Amazon serie Lore

Na een korte teaser heeft Amazon een volledige trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Lore. Het eerste seizoen van de anthology-serie wordt op vrijdag 13 oktober beschikbaar gesteld door Amazon. Het betreft een verfilming van een populaire gelijknamige podcast en is een combinatie van documentaire-achtige beelden, voice-overs, mixed media en filmische scenes.

Amazon serie Lore

In de serie zien we schokkende verhalen die gebaseerd zijn op echte mensen en gebeurtenissen die hebben geleid tot veel van onze hedendaagse mythes en legendes. Lore brengt de podcast van Aaron Mahnkes ‘Folklore’ tot leven. Het onthult hoe echte gebeurtenissen de basis vormen voor onze meest duistere nachtmerries. Door dramatische scènes, animatie, archiefbeeld en verhalen openbaart ‘Lore’ hoe onze horrorlegendes voortkomen uit de waarheid.

Sinds de lancering in 2015 trok de podcast van Aaron Mahnke wereldwijd ruim 5 miljoen luisteraars. De televisieverfilming komt van producenten Gale Anne Hurd (The Walking Dead) en Glen Morgan (The X-Files). Gale Anne Hurd, Ben Silverman, Howard T. Owens, Brett-Patrick Jenkins, Glen Morgan, Jon Halperin en Mark Mannucci doen dienst als uitvoerend producenten van Lore.

Hoofdrollen worden gespeeld door Robert Patrick, Kristin Bauer van Straten, Adam Goldberg, Holland Roden, Colm Feore en Campbell Scott.

Lore is vanaf 13 oktober te zien op Amazon Prime.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter