Trailer Barrie Barista met Henry van Loon vanaf 17 juli te zien bij Videoland

Na Random Shit herenigde Henry van Loon opnieuw met Videoland en New Kids-maker Flip van der Kuil voor Barrie Barista en Het Einde Der Tijden. In Barrie Barista speelt Van Loon de hoofdrol van een man die er, in de chaos van vandaag de dag, alles aan doet om zijn coffeebar overeind te houden. Bekijk hieronder de trailer.

Barrie Barista op Videoland

Barrie Barista (Henry) is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren. Terwijl de wereld in brand staat, doet Barrie er alles aan zijn coffeebar overeind te houden. Barrie’s klanten hebben echter andere prioriteiten, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant dreigen te mislukken…

Het scenario is geschreven door Flip van der Kuil en Stephan Miras. Van der Kuil en Van Loon werkten eerder samen aan de twee New Kids-films, Bro’s Before Ho’s en Ron Goossens, Low Budget Stuntman. Vorig jaar maakten ze ook het sketchprogramma Random Shit voor Videoland.

Henry van Loon was al aangekondigd als het titelpersonage: de eigenaar van een coffeebar. Theo Maassen (TBS), Elise Schaap (Undercover), Ilse Warringa (De Luizenmoeder), Gijs Naber (Judas), Ruben van der Meer (Papadag), Pieter Bouwman (Radio Bergeijk) en Jelka van Houten (Jeuk) spelen zijn klanten, die van mening zijn dat zijn prioriteiten totaal verkeerd liggen. Verder zullen ook Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Sezgin Güleç, Steef Cuijpers, Mert Ugurdiken, Loes Schnepper, Susan Radder en Huub Smit langskomen voor een kop koffie.

De serie is geproduceerd door Kaap Holland Series en Dead Duck Productions.

De absurdistische en volkomen politiek incorrecte comedyserie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is vanaf vrijdag 17 juli 2020 te zien bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter