Trailer Disney-short Inner Workings

Inner WorkingsWalt Disney Animation Studios komt later deze maand met Moana. De film krijgt in Nederland een andere titel, namelijk Vaiana. De film zal gepaard gaan met een nieuwe voorfilm; Inner Workings. Hieronder kan je de eerste trailer bekijken.

[youtube HZxxt-k25IU]

In Inner Workings volgen we de belevenissen van een alledaagse dag uit het normale leven van een doorsnee mens. Of beter gezegd, we zien hoe de diverse organen in zijn lichaam die belevenissen sturen. Geen emoties dit keer, maar hersenen, zenuwstelsels en hart met allen hun eigen impuls. Plus natuurlijk de prijzenswaardige boodschap dat het leven niet slechts een kwestie zou moeten zijn van het slaafs opvolgen van een routine, want daar wordt niemand gelukkig van, zeker de eigen lichaamsfuncties niet.

Inner Workings wordt geregisseerd door Leonardo Matsuda, die als ‘story artist’ eerder werkte aan Big Hero 6 en Wreck-It Ralph. Deze kortfilm is zijn regiedebuut en werd ook door hem geschreven. Inner Workings en Vaiana zijn vanaf 30 november samen te zien in de Nederlandse bioscopen.