Trailer en clip Mr. Peabody & Sherman

Dreamworks Animation heeft een volledige trailer en een clip vrijgegeven van de animatiefilm Mr. Peabody & Sherman. Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op de tv-serie uit de jaren 50 en 60, waarin een slimme hond, Peabody, en zijn adoptiekind, Sherman, de hoofdpersonen zijn.

De film is gebaseerd op de Peabody’s Improbable History-segmenten uit de animatieserie The Rocky and Bullwinkle Show uit de jaren 50/60. De film gaat over Mr. Peabody, ‘s werelds slimste hond heeft een tijdmachine uitgevonden die hij de WABAC noemt. Samen met zijn menselijke geadopteerde zoon Sherman heeft hij op die manier een bevoorrechte plaats om de wereldveranderende gebeurtenissen uit het verleden mee te maken. Maar als Sherman de regels van het tijdreizen verbreekt, moeten de ‘twee helden’ een race tegen de klok beginnen om de geschiedenis te herstellen, zoals het ooit eens was.

De stemmen worden geleverd door Ty Burrell (Peabody), Max Charles (Sherman), Ariel Winter (Penny), Stanley Tucci (Leonardo da Vinci), Stephen Colbert, Leslie Mann. De film wordt geregisseerd door Rob Minkoff (The Lion King). Het scenario is geschreven door Craig Wright.

Mr. Peabody & Sherman draait vanaf 26 februari in de bioscoop.