Trailer en poster The Last Ship seizoen 2

TNT heeft een trailer en poster vrijgegeven van The Last Ship seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. In het tweede seizoen zullen de hoofdrollen weer worden gespeeld door Eric Dane, Rhona Mitra en Adam Baldwin. The Last Ship is bedacht door showrunners Hank Steinberg en Steven Kane, en wordt geproduceerd door Michael Bay’s Platinum Dunes.

The Last Ship seizoen 2

The Last Ship heeft hoofdrollen voor Eric Dane (Grey’s Anatomy), Adam Baldwin (Chuck) en Rhona Mitra. Gebaseerd op de populaire roman van William Brinkley, beslaat de serie de nasleep van een wereldwijde catastrofe die de wereldbevolking bijna decimeert. Vanwege zijn positionering vermeed de Navy destroyer U.S.S. Nathan James slachtoffer te worden van de verwoestende tragedie. Nu moeten CNO-kapitein Tom Chandler (Dane) en zijn bemanning de realiteit van hun nieuwe bestaan ​​confronteren in een wereld waarin ze een van de weinige overgebleven overlevenden zijn.

De serie wordt geproduceerd door Channel Road Productions en Platinum Dunes, met Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, Steinberg en Kane.

Het tweede seizoen gaat op 21 juni in première.