Trailer en poster voor Barb and Star Go to Vista Del Mar

Lionsgate heeft aangekondigd dat hun nieuwste komedie Barb and Star Go to Vista Del Mar officieel niet te zien zal zijn in de bioscoop, maar in plaats daarvan een digitale première krijgt. Oorspronkelijk zou de film in juli 2021 in de bioscopen verschijnen, maar dit is verplaatst naar 12 februari 2021 op PVOD. De datumaankondiging kwam ook met de release van de eerste trailer en poster. Deze kun je hieronder bekijken.

Barb and Star Go to Vista Del Mar

Barb and Star Go to Vista Del Mar

Ga op reis en stap uit je schulp met Barb and Star. Van de meiden van Bridesmaids, komt nu Barb and Star Go to Vista Del Mar. Levenslange vrienden Barb en Star beginnen aan het avontuur van hun leven wanneer ze besluiten om hun kleine stadje in het Midwesten voor de eerste keer ooit te verlaten om op vakantie te gaan in Vista Del Mar, Florida. Ze raken al snel verstrikt in het kwaadaardige plan van een schurk om iedereen in de stad te vermoorden.

De film wordt geleid door Kristen Wiig (Wonder Woman 1984) en Annie Mumolo (Bad Moms). Er zijn ook rollen voor Jamie Dornan, Damon Wayans Jr., Fortune Feimster, Wendi McLendon-Covey, Rose Abdoo, Vanessa Bayer, Phyllis Smith, Kwame Patterson.

Barb and Star Go to Vista Del Mar is geregisseerd door Josh Greenbaum (New Girl, Becoming Bond) naar een scenario dat mede is geschreven door Wiig en Mumolo. Gloria Sanchez Productions, het op vrouwen gerichte productiebedrijf van Jessica Elbaum, produceert het project samen met Wiig en Mumolo. Het wordt ook geproduceerd door Will Ferrell, Adam McKay en Margot Hand.

Deze film markeert de tweede samenwerking tussen Wiig en Mumolo, die beiden hebben samengewerkt aan de komische film Bridesmaids.

Barb and Star Go to Vista Del Mar verschijnt 12 februari 2021 op PVOD.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK