Trailer en poster voor Being The Ricardos met Nicole Kidman & Javier Bardem

Amazon Studios heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Being The Ricardos met in de hoofdrollen Nicole Kidman & Javier Bardem. Bekijk deze hieronder.

Being The Ricardos

Being The Ricardos

Lucille Ball (Nicole Kidman) en Desi Arnaz (Javier Bardem) worden bedreigd door schokkende persoonlijke beschuldigingen, een politieke laster en culturele taboes. De film van Academy Award®-winnende schrijver en regisseur Aaron Sorkin is een onthullende inkijk in de complexe romantische en professionele relatie van het echtpaar. De film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidsstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole KidmanJavier Bardem, Jake Lacy, J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat.

De film is geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin.

Amazon Studios brengt Being The Ricardos uit in de bioscoop op 10 december 2021 en wereldwijd op Prime Video op 21 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter