Trailer en poster voor De Boss Baby: Familiezaken

DreamWorks Animation heeft de trailer en poster vrijgegeven voor De Boss Baby: Familiezaken (originele titel The Boss Baby: Family Business), het vervolg op De Boss Baby uit 2017. Deze kun je hieronder bekijken.

De Boss Baby Familiezaken

De Boss Baby: Familiezaken trailer

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (James Marsden) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Alec Baldwin), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt), en schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt.

Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Edwin Armstrong (Jeff Goldblum) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

De stemmencast van The Boss Baby 2 bestaat uit namen als James Marsden, Alec Baldwin, Eva Longoria, Ariana Greenblatt, Amy Sedaris, Jeff Goldblum,Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel.

De Nederlandse stemmencast van De Boss Baby Familiezaken bestaat uit o.a.: Guido Weijers en Buddy Vedder als Ted en Tim.

De film is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

De Boss Baby: Familiezaken draait vanaf 24 maart 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter