Trailer en poster voor de film Jiu Jitsu met Nicolas Cage

Vechtsporten, aliens – en Nicolas Cage! Dat zijn de drie ingrediënten van de nieuwe film Jiu Jitsu, die is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Dimitri Logothetis (Kickboxer: Retaliation). Hieronder kun je de eerste trailer en nieuwe poster bekijken voor Jiu Jitsu. Naast Cage bestaat de cast ook uit Alain Moussi, Frank Grillo, Rick Yune, Marie Avgeropoulos, Juju Chan en Tony Jaa.

Jiu Jitsu film

Wanneer Jake Barnes, een meesterlijke Jiu Jitsu vechter, weigert het op te nemen tegen Brax, een onbedwingbaar buitenaards wezen, staat de toekomst van de mensheid op het spel. Gewond en lijdend aan ernstig geheugenverlies, wordt Jake gevangen genomen door een militaire ploeg die niet is uitgerust om de genadeloze aliens te bestrijden die op de planeet is neergedaald.

Jake wordt gered door Wylie, en een oude orde van Jiu Jitsu-strijders die hem moeten helpen zijn geheugen te herstellen en zijn kracht terug te krijgen om samen Brax te verslaan in een epische strijd die het lot van de mensheid zal bepalen.

Jiu Jitsu is gebaseerd op een stripboek met dezelfde naam, dat Logothetis ook samen met Jim McGrath schreef.

De Nederlandse DVD-releasedatum van de film is op 4 december 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter