Trailer en poster voor de spannende film Horizon Line

The Searchers heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de film Horizon Line. Deze kun je hieronder bekijken. Horizon Line, een film van de makers van 10 Cloverfield Lane en The Shallows, is een spannend overlevingsverhaal over twee voormalige geliefden.

Horizon Line

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval. Sara en Jackson worden achterlatend zonder enig idee waar ze zijn, geen communicatie en geen idee hoe ze het vliegtuig moeten landen. Met alleen maar kilometers oceaan en lucht in alle richtingen, komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit. Sara en Jackson hebben maar één kans – en er is geen weg meer terug.

Horizon Line is een romantische survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls), Alexander Dreymon (The Last Kingdom) en Keith David.

De film is geregisseerd door Mikael Marcimain op basis van een scenario door Josh Campbell & Matthew Stuecken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter