Trailer en poster voor Disney Plus serie Ms. Marvel

Disney Plus heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Ms Marvel met Iman Vellani die het titulaire personage Kamala Kahn speelt. Je kunt de trailer hieronder bekijken. De serie zal vanaf 8 juni 2022 Disney Plus Nederland te zien zijn.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Ms Marvel trailer

Ms. Marvel serie trailer

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een 16-jarige Pakistaanse Amerikaan uit Jersey City. Een aspirant-artiest, een fervent gamer en een vraatzuchtige fan-fictieschrijver, ze is een grote fan van de Avengers – en een in het bijzonder, Captain Marvel. Maar Kamala heeft altijd geworsteld om haar plek in de wereld te vinden, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Iman VellaniAramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Matt Lintz, Zenobia Shroff & Mohan Kapur.

Na de serie zal Vellani’s Kamala Khan/Ms. Marvel vervolgens te zien zijn in Nia DaCosta’s Captain Marvel vervolg getiteld The Marvels met in de hoofdrol Brie Larson en Teyonah Parris, die momenteel gepland staat voor een release op 17 februari 2023.

Britse scenarist Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) is schrijver en showrunner van de serie. Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon zijn aangetrokken als regisseurs. De serie wordt geproduceerd door Marvel Studios.

Ms. Marvel kijken

De serie Ms Marvel zal vanaf 8 juni 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Ms Marvel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter