Trailer en poster voor Fast & Furious: Spy Racers Mexico

Slechts drie maanden nadat het derde seizoen debuteerde op het streamingplatform, hebben DreamWorks Animation, Universal en Netflix de trailer en poster onthuld voor het vierde seizoen van Fast & Furious: Spy Racers. In het seizoen zien we de crew vertrekken op een nieuwe missie naar Mexico-Stad. De nieuwe trailer en poster voor Fast & Furious: Spy Racers Mexico kun je hieronder bekijken!

Fast & Furious: Spy Racers Mexico

Geïnspireerd door Universal’s kaskraker Fast & Furious-franchise, treedt tiener Tony Toretto in de voetsporen van zijn neef Dom wanneer hij en zijn vrienden worden gerekruteerd door een geheime overheidsinstantie om snode misdaadorganisaties over de hele wereld te stoppen. In dit seizoen worden ze beschuldigd van een misdaad die ze niet hebben gepleegd. De Spy Racers en Ms. Nowhere beginnen aan een gevaarlijke missie naar Mexico-Stad om hun onschuld te bewijzen en de echte schuldige voor het gerecht te brengen. Terwijl het team werkt om de identiteit van de echte slechterik te achterhalen, worden ze opgejaagd door de meest onstuitbare superagent van het bureau die hen op de hielen zit.

Tim Hedrick en Bret Haaland dienen als uitvoerende producenten en showrunners, met Vin Diesel ook als uitvoerende producenten naast Chris Morgan en Neal H. Moritz, die als producenten van de live-action franchise dienen. De serie bevat de stemmen van Tyler Posey (Alone; Teen Wolf) als ‘Tony Toretto’, Charlet Chung (Overwatch; Chuck) als ‘Echo’, Luke Youngblood (Community) als ‘Frostee Benson’, Jorge Diaz (Jane the Virgin) als “Cisco Renaldo”, Camille Ramsey (American Vandal) als “Layla Gray”, Renée Elise Goldsberry (Hamilton; Altered Carbon) als Ms. Nowhere, en Avrielle Corti (Kipo and the Age of Wonderbeasts) als Rafaela.

De gastrollen voor voor het vierde seizoen zijn Danny Trejo (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run), Paul “Big Show” Wight (Fighting With My Family), Jason Rodriguez Hightower (Cyberpunk 2077), Similce Diesel en Avrielle Corti.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter