Trailer en poster voor Fear the Walking Dead seizoen 7

AMC heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven van Fear the Walking Dead seizoen 7, die op zondag 17 oktober in première gaat. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Fear the Walking Dead seizoen 7

Fear the Walking Dead seizoen 7 trailer

Teddy (John Glover) bracht zijn visie op ‘The End’ tot uiting toen hij kernkoppen tot ontploffing bracht in het landschap van Texas, maar het is aan degenen die het hebben overleefd om te beslissen hoe ‘The Beginning’ eruit zal zien. En ze zullen het moeten doen in een wereld zonder licht en hoop, waar de buitenlucht net zo dodelijk is als de wandelaars waarmee ze worden geconfronteerd. De overlevenden zullen ontdekken wie ze werkelijk zijn en waar ze echt van gemaakt zijn. Sommigen zullen de gelegenheid aangrijpen, sommigen zullen een nieuw doel vinden en sommigen zullen zichzelf herdefiniëren.

De series heeft hoofdrollen voor Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Jenna Elfman, Rubén Blades.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter