Trailer en poster voor film Annette met Marion Cotillard en Adam Driver

Tijdens het Cannes Filmfestival dit jaar (6 tot 17 juli) zal de film Annette met Marion Cotillard en Adam Driver in première gaan. Het is de eerste Engelstalige film van regisseur Leos Carax, bekend van films als Holy Motors en Boy Meets Girl. Bekijk hieronder de trailer en poster voor de musicalfilm.

Trailer voor film Annette

Annette speelt zich af in het hedendaagse Los Angeles en gaat over Henry, een stand-up comedian met een fel gevoel voor humor die verliefd wordt op Ann, een wereldberoemde operazangeres. In de schijnwerpers vormen ze een gepassioneerd en glamoureus stel. Met de geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus meisje met een uitzonderlijke bestemming, staat hun leven op zijn kop.

De film wordt geleid door Adam Driver (Marriage Story) en Marion Cotillard (La Vie en Rose), van wie ook wordt verwacht dat ze zelf zingen in de film. Ze zullen worden vergezeld door The Big Bang Theory acteur Simon Helberg en de Belgische singer-songwriter Angèle in haar acteerdebuut.

Annette is geregisseerd door Leos Carax naar een scenario geschreven door Ron en Russell Mael van Sparks. De film zal ook nummers bevatten van de Amerikaanse rockband Sparks en de gevierde muziekproducent Marius de Vries, die werkte aan La La Land, Bohemian Rhapsody en Moulin Rouge. Het wordt geproduceerd door Charles Gillibert en Paul-Dominique Win Vacharasinthu.

Annette zal op 6 juli debuteren op het Cannes Film Festival. Na een korte release in de Verenigde Staten verschijnt de musicalfilm op 20 augustus op Amazon Prime Video.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter