Trailer en poster voor George Miller’s Three Thousand Years of Longing

Metro Goldwyn Mayer Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor George Miller‘s Three Thousand Years of Longing. Deze kun je hieronder bekijken.

Three Thousand Years of Longing

Three Thousand Years of Longing trailer 

Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) is een academicus – tevreden met het leven en een schepsel van de rede. Terwijl ze in Istanbul een conferentie bijwoont, komt ze toevallig een Djinn (Idris Elba) tegen die haar drie wensen aanbiedt in ruil voor zijn vrijheid. Dit levert twee problemen op. Ten eerste betwijfelt ze of hij echt is en ten tweede, omdat ze een geleerde is in verhalen en mythologie, kent ze alle waarschuwende verhalen over wensen die verkeerd zijn gegaan. De Djinn pleit voor zijn zaak door haar fantastische verhalen over zijn verleden te vertellen. Uiteindelijk wordt ze verleid en doet ze een wens die hen allebei verrast.

De film is geschreven en geregisseerd door George Miller, gebaseerd op het korte verhaal “The Djinn in the Nightingale’s Eye” door A.S. Byatt. Dean Hood, Craig McMahon en Kevin Sun zijn uitvoerende producenten.

De cast bestaat uit namen als Idris Elba, Tilda Swinton, Aamito Lagum, Burcu Gölgedar, Matteo Bocelli.

Three Thousand Years of Longing moet vanaf 31 augustus 2022 in de bioscoop te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter