Trailer en poster voor Greta

Focus Features heeft de officiële trailer en poster uitgebracht voor hun aankomende thriller Greta, met in de hoofdrol Chloë Grace Moretz (Suspiria, Let Me In) en Oscar-genomineerde Isabelle Huppert (Elle). Bekijk de trailer en poster hieronder.

Greta

Een lieve, naïeve jonge vrouw die het alleen probeert te maken in New York City, Frances (Chloë Grace Moretz), twijfelt niet over het retourneren van de handtas die ze in de metro vindt. Die eigenaar is Greta (Isabelle Huppert), een excentrieke Franse pianoleraar met liefde voor klassieke muziek en een pijnlijke eenzaamheid. Nadat ze haar moeder kort geleden heeft verloren, groeit Frances al snel dichter tot Greta. De twee worden snel vrienden – maar Greta’s moederlijke charmes beginnen te verdwijnen en worden steeds verontrustender wanneer Frances ontdekt dat niets in Greta’s leven is wat het lijkt.

De film is van regisseur Neil Jordan (The Crying Game) en schrijver Ray Wright (The Crazies). Er zijn tevens rollen voor Maika Monroe, Colm Feore en Karen Richards.

Greta zal op 1 maart 2019 in de bioscoop verschijnen.