Trailer en poster voor iCarly reboot

Negen jaar nadat de Nickelodeon serie iCarly stopte na zes seizoenen, zijn Carly, Spencer en Freddie terug! Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de langverwachte iCarly reboot. De serie staat gepland voor zijn debuut op donderdag 17 juni met de eerste drie afleveringen. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen op Paramount+. De iCarly trailer is hieronder te bekijken.

In de video is Carly te zien terwijl ze haar populaire webserie nieuw leven inblaast voor meer volwassen kijkers, met de hulp van haar broer Spencer en oude vriend Freddie.

iCarly reboot

iCarly reboot

De iCarly reboot begint bijna 10 jaar nadat de originele Nickelodeon serie eindigde en Carly Shay, de originele influencer, en haar vrienden zijn in de twintig en moeten omgaan met werk, liefde en familie. De reeks ziet de terugkeer van de originele sterren Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor, die hun rollen als respectievelijk Carly, Freddie en Spencer opnieuw spelen. Ze worden vergezeld door nieuwe castleden Laci Mosley (Florida Girls) en Jaidyn Triplett (See).

De serie wordt ontwikkeld door Jay Kogen (School of Rock, The Simpsons, Frasier) en Ali Schouten (Diary of a Future President).

Gemaakt door Dan Schneider, was iCarly zes seizoenen te zien van 2007-2012 op Nickelodeon. Het ging over de titulaire tiener terwijl ze de gelijknamige webserie maakt samen met haar beste vrienden Sam Puckett en buurman Freddie Benson in de loft van het appartement waarin zij en haar oudere broer Spencer wonen. Maar naarmate de show een internetfenomeen wordt, moet de groep hun tienerlevens balanceren met de waanzin die voortkomt uit hun roem.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter