Trailer voor martial arts animatiefilm Paws of Fury: The Legend of Hank

Paramount Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende martial arts animatiefilm genaamd Paws of Fury: The Legend of Hank (voorheen bekend als Blazing Samurai), met in de hoofdrol Michael Cera. De film komt op 15 juli in de bioscoop.

De Paws of Fury: The Legend of Hank poster geeft ons een eerste blik geeft op Cera’s titulaire personage, die ervan droomt de ultieme samoerai te worden.

Paws of Fury The Legend of Hank

Paws of Fury: The Legend of Hank

Hank, een chagrijnige dromer van een hond, streeft ernaar ooit een bonafide samoerai te worden. Maar in een wereld van katten weet hij niet zeker of het ooit zal gebeuren. Dit is totdat de snode krijgsheer Ika Chu, de onwetende Hank ertoe brengt de samoerai te worden voor de stad Kakamucho; dezelfde stad die Ika Chu van plan is te plunderen.

Paws of Fury The Legend of Hank bevat een stemmencast bestaande uit Michael Cera als Hank, Samuel L. Jackson als Jimbo, Ricky Gervais als Ika Chu, Michelle Yeoh als Yuki, Djimon Hounsou als Sumo, Mel Brooks als Shogun, George Takei als Ohga , Gabriel Iglesias als Chuck en Aasif Mandvi als Ichiro.

De film is geregisseerd door Rob Minkoff en Mark Koetsier op basis van een scenario geschreven door Ed Stone en Nate Hopper, losjes gebaseerd op Mel Brooks’ film Blazing Saddles uit 1974.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter