Trailer en poster voor Marvel-serie Helstrom

Hulu heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Helstrom, de aankomende horrorserie-adaptatie op basis van de Marvel comics. Deze kun je hieronder bekijken. Alle 10 afleveringen gaan in première op 16 oktober.

Helstrom

Marvel serie Helstrom

De cast van de live-action serie Marvel’s Helstrom bestaat uit Tom Austen (Grantchester, The Royals), Sydney Lemmon (Fear the Walking Dead), Elizabeth Marvel (Homeland, Unbelievable), Ariana Guerra (Raising Dion), Robert Wisdom (Ballers), June Carryl (Mindhunter) en Alain Uy (The Passage).

Marvel’s Helstrom volgt broers en zussen en vermeende seriemoordenaar Daimon Helstrom (Austen) en Ana Helstrom (Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemeenste van de wereld najagen.

Daimon is een hoogleraar ethiek die als exorcist bijverdient. Daimon heeft geen illusies over het redden van een wereld waar hij geen geduld voor heeft; hij hoopt alleen dat hij een paar van de mensen die het dichtst bij hem staan ​​kan helpen. In zijn strijd tegen een verborgen wereld is Daimon vastbesloten om demonen uit te roeien en zal hij niet stoppen totdat ze zijn overwonnen.

Ana runt een succesvol veilinghuis, maar haar echte interesse ligt in het opsporen van degenen die anderen pijn doen. Als kind getraumatiseerd door haar vader, wordt Ana gedreven om de wereld van mensen zoals hem te bevrijden, ook al maakt ze zich stiekem zorgen dat haar vader zal terugkeren.

Het eerste seizoen van Marvel’s Helstrom is uitvoerend geproduceerd door Paul Zybszewski die als showrunner zal dienen. Jeph Loeb van Marvel Television zal ook uitvoerend produceren.

De Marvel serie Helstrom zal op 16 oktober in première gaan op Hulu.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter