Trailer en poster voor Marvel’s Iron Fist seizoen 2

Marvel en Netflix hebben een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Marvel’s Iron Fist seizoen 2! Bekijk deze hieronder.

Iron Fist seizoen 2

In Marvel’s Iron Fist wordt wederom de titelrol gespeeld door Finn Jones. De cast voor het tweede seizoen bestaat verder uit Jessica Henwick als Colleen Wing, Simone Missick als Misty Knight, Tom Pelphrey als Ward Meachum, Jessica Stroup als Joy Meachum en Sacha Dhawan als Danny’s jeugdvriend Davos. Een nieuwe toevoegingen aan de cast is Alice Eve als de Marvel villain Typhoid Mary. In de Marvel Comics had Typhoid Mary pyro en telekinetische krachten terwijl hij ook een meester-zwaardvechter was.

Nadat al 15 jaar werd aangenomen dat hij dood was, keert Danny Rand terug. Met de kracht van de Iron Fist wil hij zijn verleden heroveren en zijn levenslot vervullen. In het tweede seizoen vertrekken Danny Rand en Colleen Wing op een nieuw avontuur als beschermers van Chinatown in NYC – waar dood, actie en verrassingen hen om elke hoek opwachten. Raven Metzner heeft Scott Buck vervangen als de nieuwe showrunner voor de serie.

Seizoen 2 van Marvel’s Iron Fist gaat op 7 september 2018 in première op Netflix.