Trailer en poster voor Netflix film Monster

Het is drie jaar geleden dat het door John Legend geproduceerde drama voor het eerst debuteerde op het Sundance Film Festival in 2018 en nu heeft Netflix de eerste trailer en poster onthuld voor Monster. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken.

Monster Netflix

Netflix film Monster

Gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige roman uit 1999 van Walter Dean Myers, vertelt Monster het verhaal van Steve Harmon (Kelvin Harrison, Jr.), een zeventienjarige modelleerling wiens wereld instort wanneer hij wordt beschuldigd van moord. De film volgt de dramatische ontwikkelingen in zijn leven: de slimme, sympathieke filmstudent uit Harlem die op een eliteschool zit, raakt verwikkeld in een complexe juridische strijd die ertoe zou kunnen leiden dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis moet doorbrengen.

De cast voor de film wordt geleid door Kelvin Harrison Jr. (The Trial of the Chicago 7) en heeft ook rollen voor Oscarwinnaar Jennifer Hudson (Respect), Tony-winnaar Jennifer Ehle (Saint Maud), Emmy en Golden Globe-winnaar Jeffrey Wright (The Batman), Golden Globe-genomineerde John David Washington (Tenet), Mikey Madison (Better Things), Tim Blake Nelson (Watchmen), Grammy-genomineerde Rakim Mayers (Dope) en Lovie Simone (Selah and the Spades).

Monster wordt geregisseerd door Anthony Mandler in zijn regiedebuut op basis van een script van Radha Blank (She’s Gotta Have It), Janece Shaffer en Colen C. Wiley. Het drama debuteerde in 2018 op het Sundance Film Festival. Het drama zal uiteindelijk op 7 mei op Netflix verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter