Trailer en poster voor Netflix’s The Babysitter: Killer Queen

Na eerder deze maand het publiek een vroege blik te hebben gegeven op het horrorvervolg, heeft Netflix de eerste trailer en poster vrijgegeven voor The Babysitter: Killer Queen. De film zal volgende maand op de streamingdienst verschijnen. De trailer is hieronder te zien!

The Babysitter: Killer Queen

The Babysitter: Killer Queen op Netflix

Het verhaal is geschreven door Dan Lagana (American Vandal) en wederom geregisseerd door McG (Rim of the World). Het verhaal begint twee jaar na het verslaan van een satanische sekte onder leiding van zijn babysitter Bee en ziet hoe Cole probeert zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school. Maar wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren, zal Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af moeten zijn.

De cast voor het vervolg bestaat uit Judah Lewis (The Christmas Chronicles), Robbie Amell (Upload), Hana Mae Lee (Pitch Perfect 3), Bella Thorne (Infamous), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Andrew Bachelor (Coffee & Kareem), Ken Marino (The Sleepover), Leslie Bibb (Tag), Carl McDowell (Rim of the World), Chris Wylde (When We First Met), Jenna Ortega (Elena of Avalor).

The Babysitter: Killer Queen is vanaf 10 september te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter