Trailer en poster voor Pixar Popcorn op Disney Plus

Om de Nationale Popcorndag te vieren, hebben Disney Plus en Pixar de eerste trailer, poster en premièredatum onthuld voor de aankomende korte verhalencollectie Pixar Popcorn. De trailer is hieronder te bekijken!

Pixar Popcorn

Pixar Popcorn op Disney Plus

De verzameling van 10 mini-shorts bevat personages uit Pixar-favoriete films zoals Toy Story, Finding Nemo, Cars en The Incredibles in geheel nieuwe verhalen gemaakt door de getalenteerde animators van Pixar Animation Studios.

Pixar Popcorn markeert het 11e korte verhaalproject dat naar het streamingplatform komt, dat begon met de DIY-serie Disney Family Sundays met de lancering van Disney + naast de Toy Story 4 spin-off Forky Asks a Question, verborgen camera reality-serie Pixar in Real Life en animatiefilm SparkShorts, die momenteel nieuwe shorts ontwikkelt voor een tweede seizoen.

Pixar Popcorn gaat op 22 januari in première op Disney +.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter