Trailer en poster voor Sonic the Hedgehog 2

Paramount Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Sonic the Hedgehog 2. Bekijk deze hieronder.

Sonic The Hedgehog 2 trailer

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic the Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Sonic the Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails). In de Nederlands gesproken versie met o.a. de stem van Najib Amhali (als stem van Sonic).

Sonic the Hedgehog 2 wordt wederom geregisseerd door Jeff Fowler. Schrijvers Pat Casey en Josh Miller, met Neal H. Mortiz, Toby Ascher en Toru Nakahara keren allemaal terug om te produceren, terwijl Hajime Satomi, Haruki Satomi en Tim Miller terugkeren als uitvoerend producent.

Het vervolg Sonic the Hedgehog 2 komt in Nederland uit op 30 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter